26. 05. 2019 10:30 hod. ČT Sport
Kvalifikace EURO 2020: Česká republika - Bosna a Hercegovina

<květen 2019>

13.9.2012 otevřeno: 1183 x

Posledních dny na podání žádosti o dotace

Již jen do soboty mají oddíly šanci podat žádost o dotace v programu III a V na náborové akce a rozvoj mládežnické házené. Všechny potřebné informace naleznou kluboví redaktoři v Handball.netu v modulu Interní komunikace.

Částka ve výši téměř 8 milionů korun bude rozhodnutím Rady a Exekutivy ČSH rozdělena přímo do klubů sdružených v ČSH a to ve formě finančních dotací na náborové akce, na rozvoj mládežnické házené a na náklady spojené s rozvojem projektu Házená pro všechny.

VYBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA POSKYTNUTÍ DOTACE NA NÁBOROVÉ AKCE V KLUBECH ČSH

V rámci tohoto výběrového řízení bude rozdělena částka ve výši 400.000 Kč. Do výběrového řízení se může se svým náborovým projektem přihlásit jakýkoli klub sdružený v ČSH, který se věnuje práci s mládežnickou kategorií. Dotaci může klub použít na výdaje spojené s organizací náborové akce pro veřejnost či školní mládež ve formě spotřeby materiálu, nákupu služeb či mzdových nákladů.

Termín uzavření výběrového řízení je stanoven na 15. 9. 2012.

VÝBĚROVÉ ŘÍZENÍ NA POSKYTNUTÍ DOTACE NA ROZVOJ HÁZENÉ MLÁDEŽE V KLUBECH ČSH

V rámci tohoto výběrového řízení bude rozdělena částka ve výši 5.000.000 Kč. Do výběrového řízení se může přihlásit jakýkoli klub sdružený v ČSH, který se věnuje práci s mládežnickou kategorií a splňuje všechny podmínky stanovené pro účastníka tohoto výběrového řízení. Dotaci v minimální výši 10.000 Kč může klub využít na výdaje související s přípravou mládežnických družstev a to ve formě spotřeby sportovního materiálu, nákupu služeb či mzdových nákladů.

Termín uzavření výběrového řízení je stanoven na 15. 9. 2012.

Další potřebné informace o výběrových řízeních, včetně žádostí a podmínek, naleznou Vaši kluboví redaktoři v Hnetu v modulu interní komunikace.