21. 12. 2018 19:10 hod. ČT Sport
10. 01. 2019 20:05 hod. ČT Sport
MS v házené 2019: Chile - Dánsko
11. 01. 2019 18:10 hod. ČT Sport
MS v házené 2019: Srbsko - Rusko (vstupy, celé na webu ČT Sport)
11. 01. 2019 20:20 hod. ČT Sport
MS v házené 2019: Tunis - Norsko

<prosinec 2018>

12.9.2012 otevřeno: 1203 x

Aminostar novým partnerem ČSH

Díky dohodě Českého svazu házené a firmy Aminostar budou moci české kluby využívat speciálních cen při odběru potravinových a výživových doplňků.

Dnešní vrcholový sport je těžko myslitelný bez kvalitních a řádně certifikovaných potravinových doplňků. Přesto házená v tomto ohledu poněkud zaostává za dalšími sporty. „Zdá se nám, že dosud kluby i v těch nejvyšších soutěžích používají těchto doplňků zcela okrajově, což je v současném pojetí naší hry a vytíženosti hráček a hráčů nedostačující,“ uvádí Aleš Kolář, předseda ekonomické a marketingové komise ČSH, také s ohledem na stále se zrychlující a náročnější charakter házené. Právě z tohoto důvodu uzavřel ČSH nový kontrakt s dodavatelem potravinových doplňků pro reprezentační výběry, který by českým klubům rovněž umožnil odebírat stejný sortiment pro své účely za zvýhodněné ceny.

Spolupráce se týká nejen reprezentačních výběrů ČR, ale i všech klubů sdružených pod Českým svazem házené. Sleva na výrobky firmy Aminostar pro kluby bude činit minimálně 28% a systém objednávek a dodávek se nyní finalizuje,“ dodává Aleš Kolář.

Značka Aminostar je českým a prověřeným výrobcem sportovní výživy především pro atletiku, silové sporty, kanoistiku nebo rugby, který se specializuje také na řady přípravků pro snížení váhy. Aminostar vyrábí kompletní sortiment výrobků od proteinů, kreatinu, proteinových tyčinek, aminokyselin, gainerů po spalovačů tuků.

Na spolupráci s házenkářským hnutím se velmi těšíme. Našimi současnými partnery jsou prozatím primárně silové a vytrvalostní sporty, včetně těch kolektivních, jakým je např. rugby. Aminostar je úspěšnou českou společností s komplexním portfoliem produktů sportovní výživy, které jsou časem i mnohými sportovci dostatečně prověřené. Věříme tedy, že naše spolupráce přinese oboustrannou spokojenost,“ říká k uzavřenému kontraktu David Vidlička, obchodní ředitel firmy Aminostar, jejíž sídlo se nachází v Loukově u Mnichova Hradiště.