21. 11. 2018 18:15 hod. ČT Sport
HK FCC Město Lovosice - Cement Hranice

<listopad 2018>

22.2.2012 otevřeno: 4551 x

Komise rozhodčích pořádá další licenční seminář

Komise rozhodčích připravuje na neděli 25.3.2012 další licenční seminář. Další informace se dočtete v článku.

Komise rozhodčích ČSH pořádá v souladu s platnými Zásadami licencování rozhodčích další licenční seminář, na kterém mohou rozhodčí vlastnící platnou licenci C, resp. B splnit většinu předpokladů pro získání licence vyšší (B, resp. A) – pokud rozhodčí úspěšně absolvuje seminář, bude mu licence udělena na základě úspěchu v následné praktické zkoušce, t. j. řízení utkání sledovaného pozorovatelem ČSH.
Jiná cesta k získání licencí A a B již nevede, vyšší licenci nelze získat na nominačních seminářích jednotlivých skupin rozhodčích ČSH. Naopak, kandidáti na vyšší licence by měli logicky absolvovat jak nominační, tak licenční seminář s vzájemně navazujícím programem.

Licenční seminář pro rozhodčí ČSH se koná v neděli 25.3.2012 od 10 do 19 hodin v Kopřivnici (hotel Olympia, sportovní hala)
Program:
- odborné lekce
- test z pravidel házené
- fyzický test (shuttle run) pro zájemce o licenci A

Zájemci se ještě mohou do 10.3. přihlásit zasláním (e-mailem nebo poštou) vyplněné jednoduché přihlášky, která je ke stažení v dokumentech ke stažení na stránkách CHF (další informace tamtéž), na adresu sekretářky KR ČSH paní Romany Hrubé (souteze.hazena@cstv.cz) nebo vedoucího semináře pana Jiřího Ondráše (ondras@mpo.otrokovice.cz).