16. 01. 2019 21:00 hod. ČT Sport
MS v házené 2019: Makedonie - Španělsko (vstupy, celé na webu ČT Sport)
17. 01. 2019 17:50 hod. ČT Sport
MS v házené 2019: Německo - Srbsko
17. 01. 2019 20:05 hod. ČT Sport
MS v házené 2019: Dánsko - Norsko
19. 01. 2019 18:00 hod. ČT Sport
19. 01. 2019 20:20 hod. ČT Sport
20. 01. 2019 18:00 hod. ČT Sport

<leden 2019>

30.4.2011 otevřeno: 1977 x

Poslední dny pro vaše návrhy na Czech Handball Made!

TAKÉ V LETOŠNÍM ROCE SE NAJDOU AKCE, UDÁLOSTI A OSOBNOSTI, KTERÉ SI ZASLOUŽILI VAŠI PŘÍZEŇ A OBDIV A VÝRAZNĚ NAPOMOHLI ROZVOJI NEBO PROPAGACI ČESKÉ HÁZENÉ. POMŮŽETE NÁM S TÍM JE NAJÍT???

UZÁVĚRKA ANKETY - NÁVRHY VEŘEJNOSTI - JE JIŽ VE STŘEDU 4. KVĚTNA!!!

CZECH HANDBALL MADE

Anketa Czech Handball Made má hned tři podkategorie: Čin roku, Osobnost roku, Akce roku. U každé kategorie uvádíme pro názornost některé nominované v anketách za rok 2009.

Čin roku 2010

Můžete nominovat akt, který jednorázově zviditelnil házenou na veřejnost, přičemž nemusí být vázán na konkrétní osobu. Nezapomeňte přidat stručné zdůvodnění vašeho návrhu. Takovým činem se rozumí například čin fair-play nebo pomoc hráči, družstvu nebo klubu v nesnázích nebo pomoc hráčů klubu osobám mimo házenkářské hnutí.

Příklady nominací pro rok 2009: Postup házenkářů na ME 2010 nebo výhra českých házenkářů nad Francií v kvalifikaci na EURO 2010 a další.

Osobnost roku 2010

Můžete nominovat osobu, která dlouhodobě přispívá (ev.přispěla) k rozvoji házené na celostátní nebo mezinárodní úrovni. Nezapomeňte přidat stručné zdůvodnění vašeho návrhu.

Příklady nominací pro rok 2009: Filip Jícha, Josef Valenta, Jaroslav Velíšek, František Vondrášek a další.

Akce roku 2010

Můžete nominovat zajímavou házenkářskou událost, která přispěla ve prospěch házené. Nezapomeňte přidat stručné zdůvodnění vašeho návrhu. Za takovou událost se považují například zajímavé turnaje nebo jiné prezentace házené na veřejnosti.

Příklady nominací pro rok 2009: Ukaž co umíš, Handball.net, TV přenosy z HBL a další.

Svoje nominace zasílejte do 4. 5. 2011 na naši elektronickou adresu internet@chf.cz . V anketě Czech Handball Made budou vybrány a oceněny celkem tři nominace.  Pro připomenutí si můžete přečíst článek z loňského roku s uvedením výsledků všech anket vyhlašovaných pro rok 2009. Článek najdete zde.