21. 11. 2018 18:15 hod. ČT Sport

<listopad 2018>

14.7.2010 otevřeno: 2133 x

Oznámení Komise mládeže Českého svazu házené

V článku si přečtěte důležité oznámení Komise mládeže ohledně jednoho z mládežnických projektů Českého svazu házené, projektu Handball Tour.

Komise mládeže Českého svazu házené na svém posledním zasedání dne 20. 6. 2010 v Olomouci projednávala zachování nebo zrušení svého projektu pro kategorii mladšího žactva „Handball Tour“. Protože projekt nesplnil podmínky stanovené Komisí mládeže před začátkem právě uplynulého soutěžního ročníku; účast alespoň 2/3 (90) družstev přihlášených do oblastních soutěží chlapců a dívek a s přihlédnutím na reakce všech oblastních předsedů Komisí mládeže, se Komise mládeže ČSH rozhodla projekt „Handball Tour“ pro další soutěžní ročník ZRUŠIT.

Komise mládeže Českého svazu házené svůj záměr předložila Exekutivě Českého svazu házené, která zrušení projektu na svém posledním zasedání dne 1. 7. 2010 odsouhlasila.

Členové Komise mládeže Českého svazu házené se rozhodli zrušený projekt nahradit projektem novým, určeným pro chlapce ve věku mladšího žactva. Pokud máte náměty, návrhy na podobu nového projektu, zasílejte je nejpozději do 15. 8. 2010 na e-mailovou adresu projektymladeze@seznam.cz .