20. 11. 2019 18:00 hod. ČT Sport
STRABAG Rail Extraliga: HC ROBE Zubří - Pepino SKP Frýdek-Místek

<listopad 2019>

10.10.2019 otevřeno: 550 x

Stanislav Svoboda oslavil 75. narozeniny. Gratulujeme!

Dlouholetá opora (nejen) soutěžního úseku Českého svazu házené Stanislav Svoboda oslavil v uplynulých dnech významné životní jubileum. Gratulujeme.

Stanislav Svoboda se věnuje řízení soutěží Českého svazu házené od počátku devadesátých let, kdy pracoval na házenkářském svazu jako soutěžní sekretář a vedoucí soutěžního úseku. Od roku 1996 byl generálním sekretářem ČSH a od roku 1999 jeho sportovním ředitelem. Od roku 2002 působil jako vedoucí sekretariátu a rovněž jako ředitel soutěžního úseku, jehož vedoucím pracovníkem je i dnes a vedle dalšího je rovněž v současnosti sportovním ředitelem STRABAG Rail Extraligy. Dlouhá léta Stanislav Svoboda působil rovněž jako rozhodčí a delegát soutěží ČSH.

V minulém týdnu oslavil Stanislav Svoboda své pětasedmdesáté narozeniny. V zastoupení členů Českého svazu házené přejeme pevné zdraví, štěstí a osobní spokojenost a také spoustu skvělých házenkářských zážitků!