22. 02. 2020 18:50 hod. ČT Sport
HK FCC Město Lovosice - HCB Karviná
25. 03. 2020 20:15 hod. ČT Sport
EHF EURO 2020 - kvalifikace: Česko - Švédsko
Sportnect turnaje - vysledkový servis zdarma

<únor 2020>

28.8.2019 otevřeno: 1284 x

Informace o podobě registračních průkazů v sezóně 2019/2020

Vedle dosud platných registračních průkazů v podobě karet Alive budou pro nadcházející sezónu vydávány registrační průkazy v nové podobě. Podrobnosti najdete v článku.

Vzhledem k ukončení spolupráce se společností GTS Alive a tedy i ukončení možnosti výroby benefitních karet pro házenkářské hnutí bylo zapotřebí nalézt náhradní variantu pro registrační průkazy našich členů. Registrační karty Alive jsou nadále platné do vypršení data jejich platnosti, ale pouze jako registrační průkazy, nikoliv jako benefitní či slevové karty.

Nově vydávané registrační karty mají jinou podobu, vyjma licenčního čísla Alive ale obsahují totožné údaje jako karta původní, pouze v mírně odlišném rozložení jednotlivých polí.

V oběhu se tedy nyní budou pohybovat karty původní, jejichž platnost tímto nekončí - jak již bylo zmíněno, karty nebude možné využívat jakožto slevové karty, jako registrační průkaz (v případě správné platnosti RP) budou karty sloužit i nadále. Zároveň však tedy do oběhu již nyní proudí také karty nové, o jejíž podobě si můžete udělat představu níže.

V případě jakýchkoliv dotazů pište na email stanovska@chf.cz nebo simunek@chf.cz.