16. 01. 2019 21:00 hod. ČT Sport
MS v házené 2019: Makedonie - Španělsko (vstupy, celé na webu ČT Sport)
17. 01. 2019 17:50 hod. ČT Sport
MS v házené 2019: Německo - Srbsko
17. 01. 2019 20:05 hod. ČT Sport
MS v házené 2019: Dánsko - Norsko
19. 01. 2019 18:00 hod. ČT Sport
19. 01. 2019 20:20 hod. ČT Sport
20. 01. 2019 18:00 hod. ČT Sport

<leden 2019>

8.11.2018 otevřeno: 223 x

Střípky z RHC: Kempy Tatranu Bohunice

Na přelomu října a listopadu připravili trenéři RHC Tatran Bohunice několik akcí pro malé házenkáře. Ti si tak užili házenkářské prázdniny.

O podzimních prázdninách dopoledne se bohunická hala zaplnila dětmi z celé Jižní Moravy. „Čtyřicet hráčů a hráček se v první polovině kempu již tradičně věnovalo všestrannému pohybovému rozvoji. Po velmi náročné úvodní části jsme se zaměřili na přihrávky, práci nohou a náběhy. Celý trénink měl díky nasazení účastníků velmi vysoké tempo a kvalitu. Děkuji zúčastněným oddílům z Telnice, Bohunic, Strážnice, Sokolnic, Maloměřic, Králova Pole a Juliánova,“ komentovala první z akcí Irena Kupková.

Odpoledne navázal na program mladších žáků kemp pro starší žáky a žákyně. V hale se sešlo opět 40 dětí z Kuřimi, Újezdu u Brna, Ivančic, Bohunic a Měnína. „V první části tréninku jsme se zaměřili hlavně na práci nohou a koordinaci. Následovaly herní činnosti jednotlivce, uvolnění 1:1, 2:2, 3:3 s míčem i bez míče. Kempu se účastnil i vedoucí RHC pan Petr Hejtmánek, který se aktivně zapojil do tréninkové jednotky,“ pokračovala Kupková.

Čtvrtek 1. listopadu pak patřil v bohunické hale brankařům a brankařkám. Na specializovaném kemp se sešlo 38 dětí z Jižní Moravy a Vysočiny. „Pod vedením brankařské legendy Lenky Černé si naše mladé naděje vyzkoušely různá cvičení na techniku, postřeh a obratnost,“ uzavřela Kupková.