21. 11. 2018 18:15 hod. ČT Sport

<listopad 2018>

17.10.2018 otevřeno: 629 x

Psychologie sportu v praxi 2018 - Práce s týmem

Vážení trenéři, zprostředkováváme touto cestou pozvánku na 9. ročník mezinárodní konference s názvem Psychologie sportu v praxi 2018 aneb Práce s týmem, kterou pořádá Asociace psychologů sportu ve spolupráci s Centrem sportovní medicíny. Konference se koná ve dnech 7. – 8. 12. 2018 v pražském IKEMu.

7. – 8. 12. 2018 v pražském IKEMu

Jak již z názvu vyplývá, letos se budeme poprvé zaměřovat výhradně na práci s týmem, tzn., budeme se zabývat tématy, jako jsou vytváření dobrých vztahů v týmu a prevence nežádoucích jevů v týmu, budování efektivní komunikace mezi hráči, utváření norem a pravidel, vyjasňování a přijímáni rolí v týmu, problematika kapitánství a leadershipu, začleňování zahraničních hráčů do týmu, rozdíl v práci s klubovým a reprezentačním týmem, budování koheze a sebedůvěry atd.

Přednášet budou čeští a zahraniční sportovní psychologové s dlouholetou praxí v oblasti vrcholového sportu, psychologové z příbuzných oblastí a přivítáme také špičkové sportovce Jiřího Welsche, Jana Štochla a Petra Štochla.

Výstupem budou doporučení, rady a techniky využitelné nejen pro sportovní psychology, ale také pro trenéry či vedoucí a managery týmů.

Na konferenci bude zajištěno simultánní tlumočení a občerstvení v podobě coffee breaků a oběda. Veškeré další informace týkající se seznamu přednášejících, místa, programu a konferenčního poplatku naleznete na stránkách akce: www.psychologiesportuvpraxi2018.cz.