21. 12. 2018 19:10 hod. ČT Sport
10. 01. 2019 20:05 hod. ČT Sport
MS v házené 2019: Chile - Dánsko
11. 01. 2019 18:10 hod. ČT Sport
MS v házené 2019: Srbsko - Rusko (vstupy, celé na webu ČT Sport)
11. 01. 2019 20:20 hod. ČT Sport
MS v házené 2019: Tunis - Norsko

<prosinec 2018>

16.7.2018 otevřeno: 855 x

Mizuno pro kluby se slevou 35 až 50% z maloobchodní ceny

Házenkářský svět i Evropu zaujali čeští házenkáři i házenkářky nejen skvělými výkony, ale také krásnou kolekcí národních dresů společnosti Mizuno, kterou uvedli na šampionátech v uplynulé sezóně. Společnost Levelsportkoncept s.r.o., výhradní distributor značky Mizuno pro Českou republiku, Slovensko a Maďarsko se stal partnerem ČSH a nyní přináší českým házenkářským klubům akci na nákup sportovního zboží značky Mizuno.

Dresy, oblečení i obuv značky Mizuno mohou kluby nakupovat pro nadcházející sezónu s výraznými slevami. 50% slevu z maloobchodní ceny získají kluby působící v nejvyšších soutěžích, tedy Extralize a MOL lize, pro všechny ostatní kluby registrované v ČSH je připravena sleva 35% z maloobchodní ceny.

Zboží můžete objednávat prostřednictvím B2B systému, který najdete na stránkách Levelsportkonceptu. Přístupové údaje pro klub Vám budou zaslány emailem na vyžádání u Šárky Valčíkové - sarka.valcikova@Levelsportkoncept.cz .

Na těchto stránkách B2B uvidíte ucelenou nabídku zboží Mizuna s finální cenou pro Váš klub. Objednávky se budou zadávat automaticky do tohoto systému a budou obratem distribuovány přímo na klub.

Pokud budete mít jakékoliv informace, obracejte se prosím na kontaktní osobu:  Šárka Valčíková, sarka.valcikova@Levelsportkoncept.cz