28. 02. 2019 18:05 hod. ČT Sport

<únor 2019>

23.6.2018 otevřeno: 240 x

Střípky z RHC: Mělník na špičkovém turnaji na Slovensku vybojoval stříbro

V polovině června se mělnické házenkářky představily na turnaji v Košicích. Prohrály až ve finále a z turnaje si odvezly druhé místo.

Sportovní házenkářské centrum podporované krajem nese své první ovoce. Od 15. do 17. června 2018 se na východě Slovenska uskuteční velmi kvalitně obsazený turnaj - 18. ročník HANDBALL Summer Cup Košice, kde v konfrontaci s renomovanými týmy z Maďarska, zastoupeného například sportovní akademií Debrecen, a Slovenska došel tým starších žákyň středočeského RHC Mělník až do boje o zlato. V něm podlehl o jednu branku s výše jmenovaným maďarským výběrem 16:17 a z turnaje si odváží cenné stříbro. „Jedna z opor týmu RHC Mělník, Karolína Chudá, která je zařazena do programu Sportovního házenkářského centra Mělník podporovaného Středočeským krajem, navíc získala na základě hlasování trenérů za své výkony ocenění nejlepší hráčky turnaje,“ doplnila Kateřina Chudá z RHC Mělník.