16. 01. 2019 21:00 hod. ČT Sport
MS v házené 2019: Makedonie - Španělsko (vstupy, celé na webu ČT Sport)
17. 01. 2019 17:50 hod. ČT Sport
MS v házené 2019: Německo - Srbsko
17. 01. 2019 20:05 hod. ČT Sport
MS v házené 2019: Dánsko - Norsko
19. 01. 2019 18:00 hod. ČT Sport
19. 01. 2019 20:20 hod. ČT Sport
20. 01. 2019 18:00 hod. ČT Sport

<leden 2019>

20.12.2017 otevřeno: 1387 x

Poděkování bývalým rozhodčím

Komise rozhodčích ČSH se rozhodla navázat na dávnou tradici a slušnost poděkovat za činnost těm rozhodčím, kteří úspěšně pracovali po dlouhá léta pro házenou ve funkci rozhodčího a kterým se takovéhoto veřejného uznání jejich činnosti z různých důvodů nedostalo.

Na svém červnovém jednání na návrh předsedy se KR rozhodla oslovit všechny krajské předsedy komisí rozhodčích, aby navrhli konkrétní bývalé rozhodčí k poděkování za jejich dosavadní činnost. Z návrhů pak KR ČSH vybrala kandidáty a stanovila konkrétní harmonogram předávání.

K dnešnímu dni bylo takto veřejně oceněno 15 osob, konkrétně pp. Josef Cikán, Josef Holenda, Zdeněk Řeháček, Alois Prokop, Jiří Dolejší st., Petr Hlaváč, František Merta, František Brabec, Miroslav Jeřábek, Zdeněk Tůma, Jaromír Halíř, Jiří Motl a in memoriam Václav Svoboda. Další budou oceněni v novém roce, konkrétně Jaromír Maráček, Zdeněk Přerovský, Vladimír Nastoupil, Zdeněk Duchan, František Koželuh, Jaroslav März, Jaroslav Želina, Josef Svatoň, Luboš Kohout, Tomáš Padevět, Pavel Husák, Stanislav Štrebl st. , Jaroslav Libánský, Vladimír Čumpl.

KR je přesvědčena o potřebě vracet se alespoň krátkým pohledem do minulosti. Umět poděkovat lidem za jejich odvedenou práci je jedním ze základních atributů slušnosti. Z těchto důvodů založila jakousi pomyslnou síň slávy, do které bude v průběhu času uvádět další rozhodčí, kteří budou postupně svou kariéru z různých důvodů končit. Do jisté míry lze považovat takovouto praxi za motivaci pro mladé rozhodčí, kterých jsme společnými silami vyškolili téměř 250.

Přeji všem oceněným vše dobré a celé házené úspěch v letech nadcházejících.

Vangelis Simu
předseda KR ČSH

Ocenění pana Josefa Cikána.

Ocenění rozhodčích: Zprava Jiří Konečný - zástupce KR ČSH, Miroslav Jeřábek, František Brabec, Marta Sovová - zástupce KR PSH, Václav Svoboda ml., František Merta. | Foto: Robert Grim

Ocenění pana Petra Hlaváče.

Ocenění pánů Josefa Holendya, Zdeňka Řeháčka, Aloise Prokopa a Jiřího Dolejšího st.

Ocenění pana Jiřího Motla.