26. 05. 2019 10:30 hod. ČT Sport

<květen 2019>

8.12.2017 otevřeno: 1075 x

Program podpory sportovních akcí mládeže na rok 2017

Zbývá již jen 20 dní pro možnost čerpání z Programu podpory sportovních akcí mládeže na rok 2017!

Z programu již bylo vyplaceno 2.133.925,- ! a to již 79 klubům dle jejich schválených žádostí.

Další podpořené akce:

HC Milevsko - Letní soustředění, TJ FS Napajedla - Soustředění, TJ Tatran Bohunice - Turnaj Lund SWE, TJ Turnov - PHC, TJ Sokol Hrabůvka - Soustředění, tábor, SK Kuřim - Soustředění, TJ Jiskra Otrokovice - Soustředění, Sokol Šťáhlavy - Soustředění, TJ Sokol Velké Meziříčí - Soustředění, TJ Spartak MAS Sezimovo Ústí - Soustředění, Házená Mělník - Příměstský kemp, DHC Slavia Praha - MT Berlín, GER, HK Chomutov - Soustředění, TJ Náchod - Polanka Cup, TJ Tatran Litovel - PHC, TJ Sokol Žďár n.S. - Soustředění, DHK Slavoj Žirovnice -  PHC, SSK Talent Plzeň - Organizace turnaje - MT, TJ Sokol Újezd u Brna - Soustředění, HK Bystřice p. H. - Polanka Cup, TJ Háje Jižní Město - Soustředění, TJ Sokol Centrum Haná - Turnaj v ČR - Rozhodni se sám, TJ Spartak Ústí n.L. - Soustředění, HSK Tygři Ústí n.L. - Soustředění, TJ STM Olomouc - PHC, TJ Nový Jičín - MT - Ludwigsburg, GER, TJ Cement Hranice - Organiazce turnaje - Hranice.

Dále čekáme na podklady k vyřízení od:

TJ EP Jablonec n.N., TJ Sokol Luhačovice, TJ Spartak Příbram,TJ Jiskra Havlíčkův Brod, TJ Slovan Varnsdorf, TJ Jiskra Zruč n.S., TJ Sokol Písek, SK P.E.M.A. Opava, SKKP Handball Brno, TJ Sokol Poruba, SK Žeravice, HC Zubří, TJ Holešov, SHK Kunovice.

Proto upozorňujeme kluby, které nemají žádost prozatím vyřízenou, že po novém roce nebude možné na jejich projekty přispět.