<září 2018>

28.4.2017 otevřeno: 1057 x

Probíhá distribuce časopisu Handball+

V těchto dnech probíhá distribuce dalšího čísla časopisu Handball Plus. Výtisky jsou stejně jako v případě předchozích čísel doručovány na adresy klubů, nikoliv jednotlivých členů. Zažádejte si o nové číslo Handball Plus ve Vašem oddíle. Individuálním členům ČSH budou časopisy zasílány v průběhu příštího týdne.

V aktuálním čísle naleznete: rozhovor čísla s velkým talentem české házené Markétou Jeřábkovou, včetně plakátu. Představení talentů roku i rozhovory s házenkáři roku 2016, rozhovory s Janou Šůstkovou, ohlédnutí za českým působením na ženském EURO 2016 včetně vyhlídek směrem k bojům o MS 2017, představení Ukrajinců, s nimiž se v příštím týdnu dvakrát utká mužská reprezentaci v rámci boje o EURO 2016, profil Petry Vítkové nebo sekretáře soutěží ČSH Stanislava Svobody a další články s házenkářskou tematikou.