<srpen 2018>

17.3.2017 otevřeno: 1348 x

Výběrové řízení na vytvoření sportovních center talentované mládeže

ČSH vyhlašuje výběrová řízení Regionálních házenkářských center (RHC), tedy specializovaných center pro práci s talentovanou mládeží ve věku od 6 do 15 let, a Talentovaných center mládeže (TCM), tedy specializovaných center pro práci s talentovanou mládeží ve věku od 15 do 19 let.

Veškeré informace naleznete v průvodním dokumentu Vyhlášení výběrového řízení o RHC a TCM, kde je popsán celý proces výběrového řízení.

Na odkaze níže naleznete také povinné předepsané formuláře – Soutěžní návrh o RHC a Soutěžní návrh o TCM, které musí žadatelé vyplnit. Seznam příloh, které musí být předloženy spolu se soutěžním návrhem, je uveden vždy v závěrečné části návrhu. Jednou z příloh je také Souhlas trenéra - Standardizovaná příloha podepsaný navrhovaným trenérem.

Společný evropský referenční rámec pro jazyky slouží pro informaci, jakým označením (A1 až C2) mají žadatelé označit úroveň jazykové znalosti navrženého trenéra.

Pro případné dotazy využijte tyto kontakty

Mgr. et Mgr. Liběna Šrámková, LL.M., sramkova@chf.cz
Mgr. Petra Vozobulová, mladez@chf.cz (až po 27. březnu 2017)

Výzvu "Vyhlášení výběrového řízení o RHC a TCM" a další dokumenty nalezneteZDE