16. 01. 2019 21:00 hod. ČT Sport
MS v házené 2019: Makedonie - Španělsko (vstupy, celé na webu ČT Sport)
17. 01. 2019 17:50 hod. ČT Sport
MS v házené 2019: Německo - Srbsko
17. 01. 2019 20:05 hod. ČT Sport
MS v házené 2019: Dánsko - Norsko
19. 01. 2019 18:00 hod. ČT Sport
19. 01. 2019 20:20 hod. ČT Sport
20. 01. 2019 18:00 hod. ČT Sport

<leden 2019>

7.3.2017 otevřeno: 3135 x

Otestujte své znalosti pravidel házené!

Komise rozhodčích Českého svazu házené (KR ČSH) připravila pro zájemce interaktivní test pravidel házené IHF, který je možné nezávisle provést z pohodlí domova. Dostupný je nejen z počítačů, ale i mobilních zařízení.

Do 30. června tohoto roku budou mít zájemci možnost otestovat své znalosti pravidel házené IHF. Nezávisle. Z pohodlí domova. Z jakéhokoliv elektronického zařízení připojeného k internetu, tedy počítače, mobilu, tabletu atd. „Chceme nabídnout házenkářské veřejnosti možnost odzkoušet si na vlastní kůži, zda by byli schopni obstát např. při složení zkoušky pro získání licence rozhodčího. Jednoduchým způsobem mohou dojít ke zjištění, nakolik znají pravidla házené. Test vyžaduje soustředění a testovaného zkouší, zda bude pod tlakem relativně krátkého časového limitu schopen imaginární situaci na hřišti vyřešit správně. Budeme rádi, když si test vyzkouší co největší počet zájemců“ říká předseda KR ČSH Vangelis Simu.

Testování naleznete ZDE