14. 12. 2018 17:30 hod. Sport 1

<prosinec 2018>

21.9.2016 otevřeno: 848 x

Další seminář z cyklu DIALOGY povede Pavel Kolář

Ve středu 5. října se v Praze uskuteční další ze seminářů DIALOGY, tentokrát s pořadovým číslem osm. Účastníci z řad házenkářského hnutí si do kreditového systému připíší 4 kredity. Počet účastnických míst omezen!

Trenérsko-metodická sekce ČOV ve spolupráci s Unií profesionálních trenérů připravuje pro národní federace další vzdělávací programy a akce pro období podzim - zima 2016. První z nich je interaktivní seminář pro trenéry „Dialogy VIII. - Gnostické funkce - tajemství pohybové inteligence“, který povede Prof. Pavel Kolář. Konat se bude ve středu 5. října 2016 v Press centru FAČR (Praha 6), a to od 15.30 hodin. Cena semináře je 400 Kč.

Členové ČSH se mohou přihlašovat prostřednictvím formuláře, který naleznete po kliknutí na níže uvedený link a přihlásit se bude možné do pondělí 3.října 2016. Účastníci z řad házenkářského hnutí si do kreditového systému připíší 4 kredity. TMS ČOV upozorňuje, že kapacita semináře je omezena! Pro házenkářské trenéry je na akci vyčleněno pět účastnických míst, proto s přihlášením neváhejte!

Přihlásit se můžete ZDE

Leták s podrobnými informacemi naleznete ZDE