14. 12. 2018 17:30 hod. Sport 1

<prosinec 2018>

21.9.2016 otevřeno: 778 x

DOTAČNÍ PROGRAMY MŠMT PRO ROK 2017

Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy zveřejní v nejbližší době informace o programech podpory sportu v následujícím roce.

Dle předběžných informací je pravděpodobné, že Ministerstvo školství, mládeže a tělovýchovy (MŠMT) bude uveřejňovat v nejbližší době informace o "Státní podpoře sportu pro rok 2017" ve které budou uvedeny informace a podmínky pro podávání žádostí o poskytnutí dotací v jednotlivých vyhlášených titulech, zejména tedy v programu č. IV (Údržba a provoz sportovních zařízení) a programu č.VIII (Organizace sportu v SK a TJ), kde bylo předběžně slíbeno výrazné navýšení objemu prostředků oproti roku 2016.

Vzhledem k aktuálnímu datu je pravděpodobné, že od uveřejněni "Státní podpory sportu" bude jen velmi krátká doba pro podání žádostí, proto doporučujeme pravidelně sledovat internetové stránky MŠMT - http://www.msmt.cz/sport-1/vyhlaseni-podpory

Český svaz házené zároveň připravuje pro příští rok vlastní program podpory klubů pracující s mládeží, který bude vyhlášen během října/listopadu.