<září 2018>

13.9.2016 otevřeno: 1019 x

Doškolovací seminář pro trenéry licence B a C

Jednou z posledních možností doškolení v tomto roce pro trenéry licence B a C je seminář, který se uskuteční 28. 9. 2016 v Jindřichově Hradci.

Házená Jindřichův Hradec pořádá z pověření Jihočeského KSH doškolovací trenérské licence stupně C a B  v souladu s platnými zásadami.

28.září 2016

od 9,30hod do 15,00 hod.

Lektorem doškolování je Mgr. Martina Papežová.

Pro doškolovací seminář  licenci trenéra C a B je předepsaných 6 výukových hodin (teorie a praktická výuka). Tématem doškolovacího semináře jsou Obranné činnosti. Doškolovací seminář je zároveň seminářem kreditním s dotací 6 kreditů.

Místem školení bude sportovní hala U Stadionu 1137/II, Jindřichův Hradec pro teoretickou a praktickou část. Pro praktickou část bude lektorce k dispozici tým žákyň klubu Házená Jindřichův Hradec. V uvedeném čase je zahrnuta doba i na oběd. Oběd bude zajištěn v denním baru v hale v ceně 80Kč (polévka, hlavní jídlo).

Účastnický poplatek: 400,-Kč, náklady na dopravu a stravování si hradí každý účastník sám.

Zájemci o absolvování doškolovacího semináře trenérské licence C se mohou přihlásit u hlavního pořadatele – Jaroslavy Krupicové: mob. 723 520 104; mail: jar.krupicova@centrum.cz.