14. 12. 2018 17:30 hod. Sport 1

<prosinec 2018>

10.9.2016 otevřeno: 1271 x

V Nových Dvorech jednali členové Exekutivy ČSH

V sobotu odpoledne na výjezdním jednání exekutivy v Nových Dvorech projednávali členové Exekutivy Českého svazu házené otázky dalších plánů pro RHC či aktualizace marketingové strategie ČSH. Proběhlo také výběrové řízení pro pozici trenéra reprezentačního družstva juniorek.

Výsledky osmého jednání Exekutivy Českého svazu házené, které se uskutečnilo v sobotu 10. září odpoledne v Nových Dvorech budou zveřejněny v následujících dnech v podobě zápisu z jednání zde na webu Českého svazu házené. Hlavními body bylo potvrzení hlasování per-rollam k pravidlu 48 hodin, aktualizace marketingové strategie a projednání aktuálního stavu a plánů dalších kroků týkajících se RHC.

Jedním z klíčových bodů jednání byl výběr nového trenéra reprezentačního týmu juniorek. Z kandidátů byl zvolen trenér Ondřej Václavek. Výběrové řízení trenéra reprezentačního týmu dorostenců bylo zrušeno a vráceno zpět k projednání reprezentační komisí. Další postup je v řešení. Výběrového řízení na pozici trenéra dorosteneckého týmu se zúčastnili dva kandidáti, jeden z nich však nesplňoval požadovaná kritéria, z důvodu účasti jediného kandidáta proto bylo výběrové řízení zrušeno.