21. 11. 2018 18:15 hod. ČT Sport
HK FCC Město Lovosice - Cement Hranice

<listopad 2018>

25.8.2016 otevřeno: 1147 x

Registrujte svůj házenkářský klub na webu www.sportvokoli.cz

Sport v okolí je společný projekt Sazky a Českého olympijského výboru. Je to největší veřejná databáze sportovních klubů a sportovišť. Pomáhá rodičům i široké veřejnosti najít co nejsnazší cestu ke sportu. Rozšiřme databázi o všechny házenkářské kluby!

Pod záštitou České unie sportu, Ministerstva školství, mládeže a tělovýchovy a Českého olympijského výboru funguje od roku 2015 internetová databáze sportovních klubů. Tato databáze umožňuje zástupcům klubů především informovat o náborových aktivitách pro mládež a nabídnout členství novým zájemcům o sportování. Zkompletujme soupis házenkářských klubů a využijme tuto cestu k oslovení rodičů a dětí. Akce je aktuálně mediálně podpořena i televizní reklamou, kterou jste mohli vidět v posledních týdnech na televizních obrazovkách.

Přihlašovací formulář pro váš klub najdete zde.

Je žádoucí, aby co největší počet oddílu, klubů v celé republice vyplnil svoje údaje na webu a tyto pak udržovaly kluby ve vlastním zájmu aktuální. Rozšiřme databázi o co největší počet házenkářských klubů!

Základ projektu tkví ve webové aplikaci na stránkách sportvokoli.cz, která nad mapou ČR vyhledává sportovní kluby dle zadaných kritérií (název, výběr sportu, kraj, atp.). U každého klubu jsou pak uvedeny základní kontaktní údaje a informace o jeho činnosti. Potencionální zájemce o určitý sport tak má veškeré informace na jednom místě a pro svoji volbu má široký výběr. Navíc pro žáky základních škol, kteří jsou zapojeni v dalším z projektů ČOV "Sazka Olympijský víceboj", pak bude v jejich "sportovním vysvědčení" uvedeno, na co mají největší sportovní talent a právě stránky sportvokoli.cz by jim pak měly dát možnost vybrat si pro svůj další sportovní růst nejvhodnější klub.