21. 11. 2018 18:15 hod. ČT Sport
HK FCC Město Lovosice - Cement Hranice

<listopad 2018>

13.7.2016 otevřeno: 1719 x

Zveřejňujeme předběžný rozpis soutěží řízených ČSH

V systému Handball-net i zde na webu je zveřejněn nový předběžný rozpis soutěží řízených ČSH. Zároveň zde v textu najdete přehledný soupis nejvýznamnějších změn a upozornění.

V systému handball-net a na webu ČSH jsou již k dispozici rozlosování jednotlivých soutěží řízených ČSH, tedy 1. a 2.ligy dospělých a dorostenecké ligy. Zároveň je všem klubům k dispozici přiložený předběžný text Rozpisu soutěží ČSH 2016-17 (zde); nová a změněná ustanovení jsou v něm zvýrazněna červeně. Po předpokládaném schválení Exekutivou ČSH bude tento Rozpis do konce července vydán jako formální předpis včetně adresářů, rozlosování a obsazení jednotlivých soutěží rozhodčími a s dalšími přílohami; elektronická verze bude dostupná na chf.cz a tištěný Rozpis bude i letos distribuován do klubů.

Upozorňujeme především na následující novinky:
- v ročníku 2016-17 budou účastníci utkání předkládat ke kontrole buď registrační průkaz nebo kartu Handball Alive, oba doklady jsou rovnocenné;
- od 1.7. již soutěžní úsek vystavuje při registraci a dalších (např.přestupních) operacích pouze karty Alive
- prosíme všechny kluby, aby do 15.8. nahlásily sekretariátu ČSH pro každé družstvo zařazené v soutěžích ČSH jméno a příjmení osoby, která bude v h-net zařazena jako „vedoucí družstva“ (jde o název role v systému h-net; fyzicky nemusí jít o tutéž osobu „ZVD“, která je uvedena jako funkcionář A v zápise).
Tento „vedoucí družstva“ bude mít oprávnění vyplňovat v prostředí h-net zápisy daného družstva před a po utkání, včetně hodnocení rozhodčích pro 2.ligu a dorostenecké ligy. Toto oprávnění pro všechna družstva klubu zůstává také klubovému redaktorovi h-net.

Sekretariát ČSH zašle do 25.8.2016 klubům přístupové hesla pro jednotlivé vedoucí družstev.

A jako kadý rok prosíme o co nejrychlejší doplnění chybějících časů u jednotlivých podzimních utkání.