<září 2018>

25.9.2015 otevřeno: 1470 x

Příležitost pro trenéry: Přijďte na seminář „Moderní pojetí tréninku mládeže“

RHC Slavia Praha ve spolupráci s Pražským svazem házené pořádá ve čtvrtek 8. října 2015 od 18.30 hodin seminář na téma „Moderní pojetí tréninku mládeže“. Lektorem modelového tréninku, který proběhne v hale Slavie Praha, bude Tomáš Hlavatý, kouč české reprezentace žen do 20 let a družstva maďarské nejvyšší soutěže KC Mosonmagyaróvár. Seminář je oceněn 2 kredity do nového kreditního systému vzdělávání trenérů.

Hlavatý povede trénink s důrazem na rozhodovací proces a rychlý přechod do útoku s nejnovějšími poznatky z jedné z nejlepších ženských lig v Evropě.

Přihlášení trenéři budou ohodnoceni kreditním systémem doškolování trenérů (2 kredity) a do 14 dnů po semináři získají heslo ke stažení záznamu ukázkového tréninku.

Cena semináře, včetně získání záznamu tréninku, je 100 korun.

Přihlásit se lze na e-mailové adrese: hazenaslavia@seznam.cz

Před seminářem je možné shlédnout trénink reprezentačního družstva žen do 20 let, který se koná od 17.00 do 18.30 hodin také v hale Slavie Praha, Vladivostocká 1460/10.

Prezentace výhradně v tyto časy: 16.30 - 16.55 nebo 18.00 - 18.25 ve VIP DHC Slavia Praha (za vrátnicí v hale), po dobu konání tréninků bude vstup do haly umožněn pouze vchodem pro diváky.