21. 11. 2018 18:15 hod. ČT Sport

<listopad 2018>

13.5.2015 otevřeno: 856 x

RHC Most připravil tréninkovou jednotku pro Meziboří

V pondělí 4. května proběhla tréninková jednotka pro mezibořské Čertíky pod vedením asistenta trenéra A-týmu žen a trenéra starších dorostenek DHK Baník Most, Jiřího Hanuse. Tréninková jednotka byla zaměřená pro věkovou kategorii 6-10 let. Celkově byl trénink zaměřen na všeobecný nácvik dovednostních prvků formou různých průpravných cvičení a soutěží.

Trenéři RHC Most si pro děti a jejich trenérky z nově se rozvíjejícího házenkářského místa vybrali zájimavá cvičení, která hráčům pomohou v rozvoji individuálních dovedností. Zkušený trenér zvolil monoho individuálních cvičení, ale také zábavné hry. Některé byly změřeny na míčovou techniku, jiné na obratnost a další na spolupráci ve skupině.

Celý popis tréninkové jednotky včetně obrázků naleznete ZDE.

Chtěla bych poděkovat dětem a trenérkám Sabině Chleborádové a Daně Křesákové za jejich ochotu a vstřícnost. Myslím si, že pro děti to bylo milé zpestření a pro trenérky určitě inspirace. Především bych chtěla poděkovat Jirkovi Hanusovi za to, jak trénink probíhal, za jeho bohaté zkušenosti a celkový nadhled.

Autor: Eva Adamcová, trenér RHC Most