21. 11. 2018 18:15 hod. ČT Sport
HK FCC Město Lovosice - Cement Hranice

<listopad 2018>

27.5.2014 otevřeno: 2480 x

Změny v přestupním řadu i ekonomické směrnici

Na květnovém zasedání Rady ČSH bylo odsouhlaseno aktualizované znění Přestupního řádu ČSH, na jehož úpravách v součinnosti s kluby pracovala Exekutiva ČSH.

V sobotu 17. května proběhlo v kongresovém centru Olšanka v Praze zasedání Rady ČSH, která mimo jiné odsouhlasila návrh poměrně významné změny Přestupního řádu ČSH. Nový přestupní řád prodlužuje přestupní termíny směrem k pozdějším začátkům soutěží ČSH a upravuje oblast hostování. Zvyšuje povolený počet hostujících hráčů v utkání na tři, hráčům do 23 let umožňuje hostovat i do nižší soutěže a při dohodě stran bude možné v jednom přestupním termínu přestoupit do nového klubu a zároveň hostovat „zpět“ do klubu mateřského. Další drobné a technické úpravy najdete ve zveřejněném textu v sekci Legislativa.

Nový Přestupní řád ČSH naleznete ZDE

Ve stejné sekci našeho webu naleznete i nové znění ekonomické směrnice, která nyní umožňuje orgánům ČSH a KSH jako pořadatelům seminářů, kempů, schůzí a dalších akcí poskytnout účastníkům těchto akcí příspěvek na cestovné ve výši jízdného hromadným dopravním prostředkem i v případě, že cestovali z jakéhokoli důvodu autem – což dosud nebylo možné. Rada ČSH také podpořila návrh Exekutivy ČSH v oblasti nového systému podpory talentované mládeže. K tomuto materiálu, který vznikl z dlouhodobé dikuze v rámci "Panelu SCM"  připravíme samostatný a podrobný článek.

Novou ekonomickou směrnici naleznete ZDE

Zápisy z květnových zasedání Rady ČSH a Exekutivy ČSH budou zveřejněny během následujících dní v příslušné sekci našeho webu.