14. 12. 2018 17:30 hod. Sport 1
HK FCC Město Lovosice - Cement Hranice

<prosinec 2018>

17.5.2014 otevřeno: 665 x

Zajímavé semináře pro trenéry v režii EHF

Pod hlavičkou EHF v průběhu letních měsíců proběhne několik zajímavých seminářů a workshopů určených trenérům házené.

5.-7. června pořádá v Kielcích Polská házenkářská federace mezinárodní konferenci „Handball at school“. Hlavním lektorem konference určené nejen učitelům základních škol je lektor EHF Juan Anton Garcia, kterého můžete znát z Konference mládeže pořádané v lednu 2013 v Litovli. Více informací včetně přihlašovacího formuláře naleznete zde.

Druhým seminářem, určeným především pro trenéry mládežnických kategorií, je 2014 EHF Youth Coaches Course, který se bude konat 16. – 21. srpna v Gdansku. Součástí kurzu je i návštěva několika utkání Mistrovství Evropy dorostenců. Hlavními lektory jsou Wojciech Nowinski z Polska, Klaus Feldmann z Německa a Paul Landuré z Francie, kterého můžete znát nejen z lavičky francouzské juniorské reprezentace žen, ale také z Konference mládeže 2012 a ze semináře EHF, který se konal při příležitosti Mistrovství Evropy dorostenek v roce 2011 v Brně. Více informací naleznete zde

V průběhu Mistrovství Evropy hráčů do 20ti let pořádá EHF worshop pro mladé trenéry. Tato akce je určena vybraným, národními federacemi nominovaným trenérům a trenérkám do 28 let. Z celé Evropy se zúčastní 14 trenérů této věkové kategorie, 7 mužů a 7 žen. Více informací naleznete zde.

Tyto seminářem, stejně jako ostatní doškolovací semináře organizované KSH (naleznete zde), slouží i k prodloužení trenérských licencí. Trenérsko-metodická komise ČSH nabízí zájemcům o výše uvedená školení možnost finanční participace ze strany ČSH. Zájemcům lze poskytnou příspěvek na úhradu účastnického poplatku při splnění stanovených podmínek. Více informací získáte na sekretariátu ČSH - mladez@chf.cz.