<říjen 2017>

6.9.2013 otevřeno: 2224 x

Novým manažerem reprezentací Karel Nocar

Exekutiva ČSH na svém dnešním zasedání odsouhlasila jmenování Karla Nocara do nové pozice u národních týmů ČR. Stane se manažerem reprezentací.

Nocar by měl pomoci s bezproblémovým chodem akcí všech reprezentačních složek a napomoci dalšímu zlepšení komunikace mezi týmy a samotným svazem. Do léta roku 2012 byl kapitánem české reprezentace a právě jeho zkušenosti z reprezentačního prostředí by chtěl využít nový prezident ČSH Aleš Pospíšil. „Jsme rádi, že náš nově se rodící tým rozšířila taková osobnost, navíc s enormní chutí do práce a neocenitelnými zkušenostmi,“ doplnil dnes po jednání Exekutivy ČSH Aleš Pospíšil.

Na novou roli se těší i samotný Karel Nocar, který v červnu ukončil své zahraniční angažmá i aktivní sportovní kariéru. „Už jsem situaci parafrázoval tak, že skončila jedna životní etapa, kdy jsem byl házenkářem tělem i duší ve sportovním dresu, a začalo období, ve kterém jsem dres vyměnil za košili. Těším se na spolupráci jak s představiteli svazu, tak reprezentačními celky a věřím, že dohromady utvoříme silný a fungující tým,“ řekla nová posila pracovní týmu ČSH.