<duben 2018>

18.4.2013 otevřeno: 1800 x

Tři přenosy ve třech dnech

Česká televize přinese od pátku do neděle hned tři přenosy z domácích házenkářských soutěží. Páteční záznam z Mostu a sobotní přímý přenos z Lovosic bude vysílat kanál ČT Sport, v neděli pak proběhne internetový přenos z Prahy na sportovním portále České televize, Sportzive.cz.

Pro házenou netradičně bohatý televizní „víkend“ odstartuje již v pátek večer záznamem zápasu mezi Mostem a Porubou, který bude mít veledůležitý vliv na jméno nových Mistryň ČR. Vzhledem k 6. utkání finále hokejového play-off bude zápas vysílán až ze záznamu, jehož start je plánován na 20.30 hod. (v případně prodloužení přímého přenosu hokejového duelu mezi Plzní a Zlínem začne házenkářský záznam s příslušným zpožděním).

Hned v sobotu dopoledne se pak na severu Čech odehraje další televizní utkání, tentokrát v mužské Tipgames extralize. Třetí Lovosice hostí od 10.30 hod. šesté Zubří a vysílá jej opět ČT Sport, tentokrát v přímém přenosu. Poslední zápas těchto týmů v hale Chemik přinesl po nervy drásající koncovce remízu 32:32. Zatímco prosincová remíza byla velkým překvapením ze strany Valachů, na jaře mají obhájci titulu výrazně pozitivnější bilanci než Severočeši a zápas tak slibuje napínavou podívanou.

Na internetovém sportovním kanále České televize, Sportzive.cz, pak v neděli odpoledne proběhne přímý přenos důležitého souboje o medailové příčky v české nadstavbové skupině nejvyšší ženské soutěže. Slavia hostí od 16.30 hod. netradičně v hale na Podvinném mlýně Veselské Panenky, na které aktuálně v tabulce ztrácí dva body a v případě výhry by se posunuly na průběžnou bronzovou příčku.

Kromě zmíněných duelů můžete sledovat všechny další zápasy z obou nejvyšších soutěží na portále TVCOM.cz, kde naleznete také přenosy z některých utkání dorosteneckých lig a pražské druholigové derby mezi zálohou pražské Dukly a Sokolem Vršovice.