21. 11. 2018 18:15 hod. ČT Sport
HK FCC Město Lovosice - Cement Hranice

<listopad 2018>

2.4.2013 otevřeno: 1042 x

EHF pořádá seminář pro trenéry a věděckou konferenci

V letošním roce EHF pořádá dvě velmi zajímavé akce pro odbornou veřejnost. Jednou z nich je seminář trenérů 2013 EHF Youth Coaches´ Course, druhou je EHF Scientific Conference 2013.

Již v měsíci srpnu se v rámci ME dorostenek v Polsku uskuteční další z řady seminářů pro trenéry, které jsou téměř každý rok součástí mládežnických mistrovství pořádáných pod hlavičkou EHF. V loňském roce se podobný seminář uskutečnil v rámci ME dorostenců v rakouském Hardu, předloni hostilo seminář Brno v rámci ME dorostenek.

2013 YOUTH COACHES´ COURSE s podtitulem "How to train young female players" se uskuteční 18. - 21. srpna v polském Gdansku. Hlavními lektory jsou lektoři EHF Monique Tijsterman z Nizozemí, Wojciech Nowinski z Polska a Martin Tůma z České republiky.

Více informací o místě konání, příhláškách a programu naleznete zde.

V návaznosti na úspěšnou vědecké konferenci, která se uskutečnila v roce 2011 ve Vídni s podtitulem "Science and Analytical Expertise in Handball", se EHF společně s Unií univerzitních házenkářských učitelů rozhodla zorganizovat již druhé vydání, a to tentokrát s podtitulem "Women and Handball". Konference se uskuteční opět ve Vídni, a to 22. - 23. listopadu 2013. Informace ke konferenci naleznete zde.

K oběma výše uvedeným akcím pak naleznete více informací na webových stránkách EHF - http://activities.eurohandball.com/