21. 11. 2018 18:15 hod. ČT Sport
HK FCC Město Lovosice - Cement Hranice

<listopad 2018>

16.3.2013 otevřeno: 1799 x

Zapojte se do ankety HANDBALL MADE!

Také v letošním roce můžete navrhnout laureáty tradičního ocenění v kategoriích Házenkářská osobnost roku, Házenkářský čin roku a Házenkářská akce roku.

Jako již každoročně se můžete aktivně zapojit do udílení ocenění HANDBALL MADE ve všech třech tradičních kategoriích. Oproti minulým létům došlo pouze k drobné korekci názvu ocenění, které souvisí s vlastnickými právy na některá označení typu Osobnost roku apod. Své návrhy můžete zasílat na adresu internet@chf.cz a to až do konce měsíce dubna. Z Vašich návrhů bude Exekutiva ČSH vybírat držitele ocenění, kteří jej slavnostně obdrží v rámci Galavečera házené. Ten proběhne v polovině června v návaznosti na utkání české mužské reprezentace ČR – Černá Hora.

V loňském červnu se ocenění dočkal také komentátor bundesligových přenosů Daniel Čurda, který obdržel cenu
směřovanou i jeho domovské stanici Nova Sport za zprotředkování přímých přenosů a celoročního
zpravodajství z nejprestižnější ligové soutěže světa. Foto: Alex Wipf.

V kategorii Házenkářská osobnost roku, ve které se v minulosti opakovaně stal držitelem ocenění Filip Jícha, můžete nominovat nejen hráče, ale další osoby, které dle Vašeho názoru přispívají rozvoji našeho sportu. V loňském roce ocenění převzal komentátor stanice Nova Sport, sportovní ředitel Dukly Praha a někdejší český reprezentant Daniel Čurda. Kategorie Házenkářská akce roku je určena pro sportovní i společenské akce spojené s házenkářským prostředím. V červnu 2012 si cenu v této kategorii převzali organizátoři tradičního mládežnického turnaje Memoriál Karla Šulce, který se každoročně koná v Plzni. Poslední kategorie Házenkářský čin roku je určena výjimečným počinům ať na poli organizačním, tak všeobecně lidském. Takovým příkladem může být ocenění pro Ing. Ditu Dvořákovou, která jej obdržela v předloňském roce za záchranu života během házenkářského zápasu.

Zapojte se v letošním roce do ankety i Vy!
Posílejte návrhy na uvedenou adresu internet@chf.cz* do zmíněného 30. dubna 2013!

* Pod své návrhy prosím uveďte své jméno. Anonymní návrhy nebudou k posouzení Exekutivě ČSH předloženy. Děkujeme za pochopení a slušnost.